Hirdetés

Még kettő film és Tarantino kiszáll a filmezésből

|

Biztos ami biztos, ismét megerősítette azt, amiről már évek óta beszél.

Hirdetés

Quentin Tarantino egy ideje már előszeretettel hangoztatja azt, hogy nem fog örök időkig filmrendezéssel tevékenykedni, sőt mi több: csupán tíz (azaz 10!) filmet tervez be magának, aztán bedobja a törölközőt és véget vet direktori karrierjének. Tarantino ugyanakkor azt is mondogatta egy ideig, hogy lesz Kill Bill 3 és hogy a Kill Bill-nek egy teljes (azaz 2 in 1) verziója is napvilágot lát. Eddig egyik sem jött össze, úgyhogy a remény tovább él azt illetően, hogy ezúttal is csak a levegőbe beszél.

Hirdetés

Azért "jobb félni, mint megijedni"-alapon nem árt szembenéznünk azzal, hogy az olyan klasszikusok rendezője, mint a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, vagy épp a Jackie Brown, igencsak határozottnak tűnik. Olyannyira, hogy most újra megerősítette egy San Diegóban tartott konferencián, hogy már csak két film van hátra és kész. Nincs tovább. Mikrofon eldobva.

Lehet, hogy komolyan gondolja? Nincs kizárva, de ha fel is hagy a filmezéssel, akkor se valószínű, hogy Tarantino nélkül maradunk, például a regényírással is kokettál a pergő nyelvű direktor, de feltételezhető az is, hogy ilyen-olyan filmes projektekben azért rész venne - ha nem is rendezőként, de akár íróként is. Az is biztos, hogy ezt a maradék két filmet se most, egyből készíti el, hiszen tervben van nála egy 1970-es év Hollywoodjáról szóló projekt is (amiről még ő maga sem tudja, hogy milyen formában születik majd meg), arról nem is beszélve, hogy még azt is el kell döntenie, mégis milyen történetet választ magának utolsó két filmjéhez. Pletyka járja, hogy egy Ausztráliában játszódó Bonnie és Clyde-típusú sztorival szeretne előhozakodni, ahogy az sincs kizárva, hogy egy újabb westernt készítene, ezúttal sorozat formában (Elmore Leonard Forty Lashes Less című regényével is szemezett egy időben). Nem tudni, mit hoz a jövő. Csak azt, hogy állítása szerint szeretne minden idők egyik legjobb filmrendezőjeként visszavonulni a szakmából. Nagy szavak, dehát őt sose a szerénysége miatt szerettük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.