Hirdetés

Még legalább egy évadon keresztül szedi áldozatait A kór

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az FX-nek bejött A kór második évadának új irányvonala, mivel berendelte a harmadik szezont a vámpíros-vírusos kalandból. A csalódást keltő debütálást követően Guillermo del Toro, Carlton Cuse és Chuck Hogan gatyába rázták a sorozatot, és a második évad részei már kikerültek a heti kötelező szenvedés kategóriából. A del Toro és Hogan könyvtrilógiája alapján készült széria egy lépéssel közelebb került a végcéljához, ugyanis már a projekt legelején leszögezték a szerzők, hogy maximum 5 évadban tudják elképzelni a sorozatot. A kérdés, hogy valóban van-e annyi szufla a történetben, hogy még bő 40 részen keresztül bemutassák New York megtisztítását a kaméleon nyelvű vámpíroktól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.