Hirdetés

Még megvalósulhat a Robotzsaru folytatása

|

Hirdetés

Az 1987-es eredeti Robotzsaru remake-je tavaly készült el Joel Kinnaman főszereplésével és José Padilha (Elit halálosztók 1-2) rendezésében. Bár a világot nem váltotta meg sem a kasszáknál, sem a kritikusok körében, azért szépen tejelt a Sony Pictures számára és mi is úgy ítéltük meg, hogy szórakoztató, ezért örömmel fogadjuk a hírt, hogy a Sony a kasszarobbantás hiányának ellenében sem tett le a folytatásról, amely egyelőre RoboCops munkacímen fut. A Den of Geek tudósított róla, hogy a Sony nem utasította el annak lehetőségét, hogy elkészüljön a második rész, ugyanakkor nem szeretné minden erővel, a lehető leggyorsabban összehozni azt. Megpróbálják megtalálni azt az utat, hogy új és egyedülálló módon tudják folytatni a franchise-t, amely valószínűleg az évtized végéig össze is fog nekik jönni. A RoboCops történetében - ahogyan a cím is mutatja - az előd főszereplőjéhez, Murphy-hez hasonló robotzsarukból álló rendőrség állna a középpontban. https://www.youtube.com/watch?v=uELaU00vNx0 Ha a RoboCops meg is valósul, a Den of Geek szerint az valószínűleg kínai támogatással jöhet létre, ugyanis abban a régióban ötven milliónál is több dollárt termelt a 2014-es film. Joel Kinnamannak mellesleg több részre szóló szerződése van...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.