Hirdetés

Még megvalósulhat a Vasember 4 Robert Downey Jr.-ral

|

Kevin Feige biztatóan beszélt arról, hogy egy ideig még biztosan nem kell lecserélniük a Vasembert alakító Robert Downey Jr.-t.

Hirdetés

Elkerülhetetlen, hogy a Marvel előbb-utóbb lecserélje akár a fontosabb szereplőket alakító színészeit is, hiszen a rajongók egyértelműen igénylik az évről-évre érkező szuperhősfilmeket, de kedvenc karaktereik megformálói nem lesznek már fiatalabbak, és a szerződésük is véges.

Hirdetés

Sajnos lesz idő, amikor Robert Downey Jr. szögre akasztja a Vasember páncélt, Chris Evans megválik pajzsától és Chris Hemsworth sem szórja már a villámokat. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a Toronto Sun-nak nyilatkozott a témával kapcsolatban:

"Úgy gondolom mindkettő lehetséges," -mondta Feige arra a kérdésre, hogy inkább egy fiatalabb új karaktert tennének egy régi helyére, vagy teljesen rebootolnák azt. "Ezek a karakterek már több mint 50 éve jelen vannak, és többnyire kortalanok maradtak. Vannak néha alternatív történetek, ahol a szereplő fiatalabb, vagy éppen idősebb a megszokottnál, de általában tartanak egy bizonyos kort. Azt hiszem az ilyen ikonikus karakterek többségét, mint például (James) Bond, Batman, Pókember vagy Vasember, előbb utóbb más-más színészek fogják eljátszani."

Viszont van egy jó hírünk Robert Downey Jr. rajongói számára, hiszen a jelek szerint sem ő, sem pedig egyéb más Bosszúállót alakító színész nem kerül lecserélésre a közeljövőben.

"A jó hír most az, hogy elég hosszú ideig nem kell még ezen gondolkoznom," -mondta Feige, ezzel arra utalva, hogy a Marvel jelenlegi színészei még jó darabig velünk lesznek. "Még sok évre való történetet szánunk ennek a gárdának."

Jelentheti ez azt, hogy végül a Vasember 4 is elkészül? Őszintén szólva, ha a Marvel nem állna elő újabb Vasember film(ekk)el, az akkora baklövés lenne, mintha a DC mellőzné Batmant. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.