Hirdetés

Még mindig bizonytalan a Hannibal jövője

|

Hirdetés

Előző hónapban az amerikai NBC csatorna úgy döntött, hogy nem rendel be több évadot a Hannibalból, annak ellenére, hogy kritikailag igen elismert sorozatról van szó, bár a nézettsége soha nem volt igazán izmos. Ilyen körülmények mellett pedig a megnőtt gyártási költségeket már nem akarta vállalni a csatorna. A sorozat készítője, Bryan Fuller viszont mindenkit megnyugtatott, hogy nem adják fel ilyen könnyen, megpróbálják máshova eladni. Másik országos csatorna szóba sem jöhetett, a legjobb lehetőség természetesen az Amazon vagy a Netflix lehetett volna, de mindkét streaming szolgáltató passzolta a dolgot. Bryan Fuller továbbra is kitartó, a Twitteren osztotta meg, hogy nekilátnak megvizsgálni a többi lehetőséget. Ez jelen esetben a Yahoo! videoszolgáltatása lehet, ami korábban a Community-t hozta vissza a szinte biztos halál küszöbéről. Egyelőre azonban semmi sincs eldöntve, a jelenleg futó 3. évad még lemegy, a színészeknek viszont nincs szerződésük egy esetleges 4. évadra, így lehet ők adják fel a dolgot, tovább állnak másik, biztosabb projektekhez, és miattuk akad a meg a dolog. (Itt ugye a két főszereplőről van szó.) Még senki ne temesse a sorozatot, várjuk ki a végét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.