Hirdetés

Még mindig bizonytalan lábakon áll a Dredd 2

|

A 2012-es film producerei nagyon megosztottak a franchise jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Nem olyan régen elkezdődött egy halk morajlás a Dredd folytatása kapcsán, amikor a film executive producere, Adi Shankar interjújában kifejtette, hogy még nincsenek új hírei a filmről, de lassan-lassan kiereszt majd a stúdió pár infót. Elmondása szerint Dreddre lehet majd számítani a jövőben, ami már pár hónappal ezelőtt is felröppent, igaz aztán meg is cáfolták.

Hirdetés

Jason Kingsley, aki a 2012-es Karl Urbannal készült Dredd másik executive producere volt, egy sokkal negatívabb nyilatkozatot tett a filmmel és magával Shankarral kapcsolatban is. 

Ugyan nagyon értékeljük Shankar lelkesedését a Dreddel kapcsolatban, nincs beleszólása a franchise-ba, illetve egyik nagy- és kisképernyős verzióba sem. Azok az állítások, amik egy esetleges következő Dredd filmre utalnak, egyáltalán nem igazak, és nem szeretnénk, hogy a rajongók feleslegesen beleéljék magukat, hogy aztán letörjük a lelkesedésüket. A 2000AD és a Rebellion továbbra is keményen dolgozik, hogy visszahozza a bírót a filmvászonra.

Úgy tűnik, hogy a Dredd egy partnervita kereszttüzébe került, így a közeljövőben valószínűleg nem fogunk folytatást látni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.