Hirdetés

Még mindig készül a Sinister Six és már azt is tudjuk mikor látjuk újra Pókembert

|

Hirdetés

Korábban kiderült, hogy 2017-ben érkezik a következő önálló Pókember film, de előtte a Marvel még be fogja mutatni a karaktert valamelyik azt megelőző filmjében. A legtöbben az Amerika Kapitány: Polárháború mellett tették le a voksukat és tekintve, hogy ez volt a leglogikusabb opció a tipp be is jött, a The Wall Street Journal információi szerint valóban ekkor kerül bemutatásra az új Pókember. A Polgárháború kulcsfontosságú film lesz a Marvel Filmes Univerzumában, hiszen nem csupán két Bosszúálló kerül majd öszsetűzésbe egymással, de ekkor ismerjük majd meg Fekete Párducot (Chadwick Boseman) is, aki a hírek szerint jelentős szerepet kap majd az alkotásban. A képregényekben Pókembernek szintén nagy szelet jut ezekből az eseményekből, így kíváncsian várjuk, hogy mi sül majd ki a Marvel és a Sony kollaborációjából. https://www.youtube.com/watch?v=2mdH3oiShFk Habár a Sinister Six 2016-os bemutatóját törölte a stúdió a film továbbra is fejlesztés alatt van, de a készítőknek újra kell gondolniuk egyes dolgokat a frissen előállt helyzetnek köszönhetően. Az írásért és rendezésért a Ház az erdő mélyén rendezője, Drew Goddard felel a továbbiakban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.