Hirdetés

Még mindig útban a Terminátor sorozat

|

Hirdetés

A Terminátor: Genesis most csütörtökön végre megérkezik a mozikba és a sikerétől függően egy egészen új löketet adhat a franchisenak. A Skydance Pictures bízik a szériában és máris kitűzte a folytatásokat 2017 májusára, illetve 2018 júniusára, de mi a helyzet azzal a sorozattal, amit már 2013 decembere óta rebesgetnek? Az ötödik rész promózása közben David Ellison szólalt fel a stúdió nevében, aki megerősítette, hogy nincs elfelejtve a TV-s adaptáció sem.

Jelenleg is fejlesztés alatt áll. Bővebben ez annyit tesz, hogy mi itt a Skydance-nél azon vagyunk, hogy több médiumon átívelő világokat hozzunk létre. Hollywoodban mindenki csak a franchiseokról beszél, amit én már elég ódivatúnak érzek, itt már többről van szó, világok építéséről. Az a célunk, hogy a filmjeink, sorozataink, videójátékaink és képregényeink önmagukban is élvezetesek legyenek. Ha csak a filmeket, vagy csak a sorozatokat nézed, akkor is teljes legyen az élmény. De ha az a fajta rajongó vagy, aki mindenre kíváncsi, akkor egy nagyobb univerzum részese is lehetsz és olyan élményeket szerezhetsz, mint eddig soha. Ebben látjuk a Skydance jövőjét, efelé építkezünk.
Korábban már megtudhattuk, hogy a sorozat az 1984-es első Terminátor film egyik kulcsfontosságú pillanatánál indulna útjára, majd egy teljesen új irányba venné a lépteit. A Terminátor: Genesis és annak folytatásai kapcsolatban állnának a szériával, hasonlóan ahhoz, ahogyan az Agents of S.H.I.E.L.D. is kapcsolódik a Marvel filmjeihez. Amikor arról kérdezték David Ellison-t, hogy milyen csatornánál tudják elképzelni a sorozat jövőjét így válaszolt:
Arra törekszünk, hogy valamelyik kábeles csatornával sikerüljön megegyeznünk. Nagyszerű dolog egy ilyen szövetség. Sajnos még nem részesedhettünk benne, de egyértelműen több időnk lehetne arra, hogy maximálisan a sorozat fejlesztésére fókuszáljunk. Ettől eltekintve, az országos TV adókon is találhatunk kiemelkedő műsorokat. Az egyik ilyen nagy kedvencem az Alias. Sosem felejtem el J.J. Abrams pilot epizódját, a szavam is elállt. Alex Kurtzman és Roberto Orci fantasztikus írói munkája pedig egyszerűen a képernyő elé szögezett. Rengeteg minden múlik a vezetőkön, és azon, hogy ki mit és éppen mikor akar csinálni.
A sorozat jövőjét nagyban fogja befolyásolni, hogy hogyan szerepel majd az új Terminátor film a jegy kasszáknál. A szérián jelenleg Zack Stentz and Ashley Miller írók dolgoznak, akik már a mindössze csak két évadot megélt Terminátor - Sarah Connor krónikáin is munkálkodtak. Mit gondoltok, van még annyi ebben az alapanyagban, hogy a filmek mellé még egy sorozat is érkezzen?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.