Hirdetés

Még négy Transformers folytatás tuti lesz

|

Hirdetés

Szóval az van, hogy az eddigi négy Transformers film mellé jön még további négy. Ehhez állt össze egy seregnyi író, amiről már tudunk is egy keveset, és a legfontosabbat ki ne hagyjam: lehet, hogy Michael Bay mégis visszaül a rendezői székbe. Itt én legszívesebben abba is hagynám, mert ezzel szerintem mindent össze is foglaltam, de nem lenne túl szép, ha megfosztanék bárkit a fenomenális részletektől. Az ötödik rész annyira biztos, hogy jövő júniusban forgatják is (premier 2017), a másik három film pedig kapott egy-egy tervezett megjelenési évet: 2019, 2021, 2023. Még nem tudni, hogy ezeknél Bay milyen szinten lesz jelen, jelen lesz-e egyáltalán, bár ha szeretne más filmjeire is pénzt kapni, akkor nagy valószínűséggel muszáj lesz neki, legalább producerként. Elvileg a teljesen animált eredettörtént, ami csak a Cybertronon zajlana (Transformers One), még ezeken felül jön. Stepehen J. Davis (Hasbro Executive Vice President és Chief Content Officer) tartott egy kis kérdezz-feleleket, amiben a jövőbeli tervekről beszélt és elárulta, hogy az írók 2025-ig fognak így dolgozni. A teljes előadást (30 perc) meg lehet nézni: https://www.youtube.com/watch?t=1&v=F_P2fw_DlS4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.