Hirdetés

Még nem kell temetni az Agent Cartert

|

Hirdetés

A múlt hónapban kicsit megijedhettek az Agent Carter című Marvel-sorozat rajongói, amikor kiderült, hogy a főszereplőt alakító Hayley Atwell leszerződött egy hamarosan induló jogi drámákat prezentáló szériára (mely Conviction címen fut). Mivel Atwell a főszerepet alakítaná abban a sorozatban is, így jogosan merült fel annak a gondolata, hogy esetlegesen az Agent Carter befejeződik a második szezonnal és - tekintve, hogy a nézettségi mutatók egyébként sem verdesik a plafont - Carter ügynök kalandjai szépen csendbe burkolóznának. Nos, Hayley Atwell legutóbb, erre vonatkozó nyilatkozata ugyan se nem erősíti, se nem cáfolja, hogy erről lenne szó, mindenesetre bizakodásra ad okot a talpraesett hölgy rajongói számára:

Amennyire tudom, van esély arra, hogy amennyiben mindkét sorozatra igény lesz, részt veszek bennük. Amíg nem tudom, hogy pontosan mi lesz, nem örvendeznék és nem is gyászolnék.
A színésznő szavaiból tehát azt lehet leszűrni, hogy semmi sincsen veszve, de éppen bármi előfordulhat - ő azonban érezhetően szívügyének tekinti az Agent Carter-t és a forrásinterjúban arról is beszélt, hogy milyen szép emlékei is kötődnek a forgatáshoz (kiemeli ugye a két fő férfipartnerét: a Howard Stark-ot alakító Dominic Coopert és a Jarvis szerepében tetszelgő James DArcy-t), amikre, ha úgy alakul, jó lesz visszaemlékezni, de nem bánná, ha folytatódhatnának ezek a jó idők.
Agent-carter-2
A színésznő továbbá a felé szegezett kérdésre, miszerint elvállalna-e egy vendégszerepet az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, a következőket mondta:
Nem olyan ez, amit kizárnék, ha releváns és fontos lenne a történet szempontjából, vagy ha Peggy-t érdekes megvilágításban tüntetné fel és olyan kihívás elé állítana, amelyhez még nem volt szerencsém. Ugyanez vonatkozik arra is, ha felkérnének egy Marvel-filmre.
Az biztos, hogy mi egyiket sem bánnánk, ugyanakkor az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben nem tudom, hogyan szerepeltethetnék, hiszen amikor a széria játszódik, Peggy már nem igazán van csúcsformában. Hacsak nem flashback-ről beszélünk, vagy időutazásról (nem követvén a sorozatot, fogalmam nincs, hogy ez utóbbi mennyire játszik).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.