Hirdetés

Még mindig nincs veszve az Alien 5

|

Neill Bomkamp Alien folytatása továbbra is képlékenynek tűnik, de Michael Biehn szerint biztosan érkezik.

Hirdetés

Ridley Scott nemrégiben fejezte be az Alien: Covenant forgatását, ami hosszú évek óta az első igazi Alienes film lesz. Igen, ott volt a Prometheus is, de az csupán előzmény volt és nagyon gyenge szálak fűzték a franchisehoz. A rajongók azonban nem Scott alkotását várják egyedüliként, hiszen régóta megy már a huza-vona Neill Blomkamp Alien 5-je körül is. A FOX továbbra sem mondd semmi hivatalosat, de a film egyik leendő sztárja, Michael Biehn nagyon is magabiztosnak tűnik azzal kapcsolatban, hogy össze fog jönni a folytatás.

Hirdetés

Biehn az a színész, aki Hicks-et alakította James Cameron Aliens-ében, ami éppen a 30. évfordulóját ünnepli. Biehn a film Comic-Conos paneljénél is jelen volt, akkor azonban nem merült fel a folytatás kérdése, viszont nemrégiben a Forbs-nak adott interjút és a nyilatkozata alapján biztosnak véli, hogy elkészül a film.

"Elég kínos lenne a FOX számára, ha nem adnák meg Sigourneynak azt a filmet, amit igazán meg akar csinálni. Nem tudom, hogy mikor készül el, de azt tudom, hogy el fog, és azt is, hogy én is benne leszek. Egy új Newt is lesz benne, 26-27 év körüli, és szerintem nagyon hasonlít Jennifer Lawrence-re, de ki tudja."

Mikor Blomkamp még a Chappie-t reklámozta, a semmiből ki tweetelt néhány koncepciós rajzot az új Alien filmhez, amiktől felrobbant az internet. Ezzel sikerült felhívnia igazán a FOX figyelmét, és így indultak be a tárgyalások. Blomkamp-nek már megvolt a forgatókönyv vázlata, és minden jó irányba haladt, de aztán mégis széthullottak a dolgok. Biehn erről a részéről is beszélt.

"Azt gondoltam, hogy [a film] halott volt, valószínűleg ő is [Waver] azt hitte, a FOX-al együtt. [Blomkamp] ki tweetelt néhány képet rólam, és azt mondta, hogy úgy fog tenni, mintha a harmadik és negyedik film sosem létezett volna, és erre felrobbantak a dolgok. Ránézésre minden rendben volt, de azután Ridley Scott úgy döntött, hogy csinál egy második és egy harmadik filmet a Prometheus szériához, viszont Sigourney ettől függetlenül azt mondja, hogy még mindig dolgoznak a projektjükön."

Egyelőre úgy fest, hogy a FOX marad azoknál az Alien előzményeknél, amiket Scott eltervezett, ami valahol érhető. Viszont az eredeti stáb sem lesz már fiatalabb, így lassan tényleg haladniuk kellene a filmmel, ha tényleg el akarják készíteni. Addig is csak annyit tehetünk, hogy várunk és figyelünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.