Hirdetés

Még több állat és még több akció a Tarzan legendája második előzetesében!

|

Hirdetés

Állatból lesz idén elég: épphogy kihevertük a Zootropolis-ban történteket, hamarosan jön Maugli a beszélő állatpajtásaival, bepillanthatunk kis kedvenceink titkos életébe, aztán itt van ez a primitív fickó, Tarzan, aki jól odavág majd az ún. civilizált, öltönyös, jól fésült embernek. A majmok által nevelt fickó kalandjait egész estés rajzfilmben legutóbb 99-ben izgulhattuk végig (oké, annak egy folytatása is készült DVD-re, 2002-ben, de ne menjünk bele a részletekbe), de élőszereplős mozgóképen is hintázott indákon három éve, amelynek címszereplőjét Kellan Lutz keltette életre. Most pedig itt egy újabb változat a kisportolt testű Alexander Skarsgarddal, Harley Quin megformálójával: Margot Robbie-val, valamint minden fájdalmunk forrásával, a rosszfiú szerepekbe csúnyán beleragadt Christoph Waltz-al. Az alant megtekinthető előzetes bővelkedik abban, hogy a történet fontosabb pontjait megossza velünk, valamint, hogy szinte bántóan szürkés képi világát teletuszakolja számítógépes effektekkel és egy rakás állattal, akik emberekre támadnak. Habár a lehetőség ott van, hogy egy jó film kerekedjék belőle, ezek alapján inkább semleges érzésem van a látottakat illetően. https://www.youtube.com/watch?v=dLmKio67pVQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.