Hirdetés

Még több Marvel és Star Wars film érkezik a Disney elnöke szerint

|

Hirdetés

Ha valamiért azon aggódtál volna, hogy a Disney pihenni hagyja a két leginkább kifizetődőbb franchiseát a közeljövőben, akkor megnyugodhatsz, nem fogják. A Marvel és a Star Wars filmek továbbra is érkezni fognak, és nem csak mostanság, hanem mindörökké! Jól tudjuk, hogy a következő öt évre már be vagyunk táblázva a Star Wars: Az ébredő Erő folytatásaival, Han Solo előzményével és a Halálcsillag tervinek megszerzéséről szóló történettel. Viszont a Disney vezetője, Bob Iger szerint a tervek ennél is továbbra nyúlnak.

Még több fog érkezni ezek után. Azt nem tudom, hogy pontosan mennyi és milyen gyakran, de jönnek még.
Ami a Marvelt illeti, náluk egy korszak biztosan lezárul 2019-ben az Avengers: Infinity War 2. részével, hiszen addigra egy 10 éve épülő masszív történetszál végére fognak érni, ráadásul sok színészük szerződése is le fog járni. Viszont ez nem jelenti azt, hogy leállnak a filmes biznisszel. "A Marvelnek több ezernyi karaktere van, az sosem fog véget érni"-mondta Iger. Valóban butaság lenne elhanyagolni olyan címeket, amelyek manapság a legtöbb bevételt produkálják a kasszáknál, rajongókként pedig csak remélni tudjuk, hogy a mennyiség nem megy a minőség rovására.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.