Hirdetés

Megan Fox visszatér a Transformers 4-be?

|

Mint azt tudjuk, Michael Bay a Transformers 3-ban lecserélte a színésznőt Rosie Huntington-Whiteleyre, mert túl vékonynak találta Foxot.

Hirdetés

A rendező megkérte, hogy szedjen fel pár kilót a szerephez, ám Megan Fox ezt visszautasította és miután a producer Steven Spielberg fülébe jutott, hogy a színésznő "Hitlernek" nevezte Bayt, azonnal a menesztése mellett döntöttek. Akkor úgy gondoltuk, hogy Fox idomait nem látjuk többet Bay filmjeiben, ám nagy meglepődést váltott ki, mikor kiderült, hogy a színésznő kapta meg April ONiel szerepét a készülő Tini nindzsa teknőcök filmben, melynek hátterében Michael Bay áll. Most felmerült a lehetőség, hogy a Transformers 4-ben is viszont látjuk Foxot. Részletekért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.