Hirdetés

Megegyezett az IMAX és a Fox, Deadpool a nyertes

|

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik szeretnék IMAX formátumban is látni a 20th Century Fox blockbustereit, ugyanis a kiadó és az IMAX Corporation egy olyan hosszútávú megállapodást kötött, amely lehetővé teszi, hogy a Fox következő években érkező nagy premierjeit másfajta módon is élvezhessük. Az együttműködést olyan filmekre kötötte a 20th Century Fox, mint a Deadpool, az Independence Day: Resurgence (A Függetlenség napja 2), a Maze Runner: The Death Cure (Az útvesztő 3) és az egyelőre cím nélküli, harmadik Wolverine film. https://www.youtube.com/watch?v=wKtV95yC-js Ti milyen gyakran néztek filmet IMAX-ben? Mi volt az utolsó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.