Hirdetés

Megelevenedtek a Family Guy szereplői

|

Hirdetés

Akik követik a Comedy Central Magyarország Facebook oldalát, azok láthatták azokat a vicces videókat, amelyekben a honi színészek elevenítik meg a népszerű karaktereiket egy-egy klasszikussá vált jelenetben. Peter, Lois, Stewie és Brian, azaz Kerekes József, Vándor Éva, Dolmány Attila és Schnell Ádám élőben is legalább annyira szórakosztató, mint eredeti, rajzolt kollégáik. Az apropó természetesen nem más, mint a most csütörtökön 21:00-kor szinkronosan is elstartoló 13. évad, amit ezen promók alapján simán megnéznénk ebben a formájában is, vagy két Susogós Mackók között egy-egy ilyen kis szkeccset a reklámszünetekben. És ti?

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.