Hirdetés

Megérkezett a Fear The Walking Dead 2. évadának első ízelítője

|

Hirdetés

Fél éve már annak, hogy az AMC útjára indította legsikeresebb sorozatuknak, a The Walking Dead-nek a spin-off/előzmény sorozatát, a Fear The Walking Dead-et, mely a zombijárvány kitörését és kezdeti fázisát mutatta be a Clark család szemszögéből a 6 részes első szezonban. A folytatásról a készítők már korábban elárulták, hogy egy jó ideig még nem szeretnék beérni az anyasorozatot, így  valószínűleg a 2. évadban sem fog még akkora méreteket ölteni az élőhalott-járvány, mint azt idáig megszokhattuk Rickék történetében. Tudjuk továbbá, hogy az új etap egy jó része a vízen fog játszódni, valamint, hogy a Flight 462 c. websorozat (aki nem tudná mi ez: egy 16 fejezetből álló, egyenként 1-2perces hosszúságú szösszenetek, melyek egy repülő utasainak az útját mutatja be, amikor is a fedélzeten kitör a zombijárvány. Az eddig megjelent 8 részt az alábbi linket lehet megtekinteni: itt , a maradék részek pedig a The Walking Dead soron következő epizódjai után lesznek leadva) túlélője fontosabb szerepben feltűnik majd az évad során. A Fear The Walking Dead 2. szezonja április 11-én indul útjára. https://www.youtube.com/watch?v=1xmldH_fV4U

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.