Hirdetés

Megérkezett a Halálos Iramban 8 első hivatalos posztere

|

Hirdetés

Kevéssel a Halálos Iramban 7 megjelenése előtt Vin Dieselnek hála már megtudhadtuk, hogy a franchise nem áll le Paul Walker sajnálatos halálával, és érkezik a 8. rész, mely főként New York-ban fog játszódni. Pár héttel később azt is megtudhattuk tőle, hogy a premierre 2017. április 14-ig kell várnunk, ma pedig az Instagramján közzétette a film első hivatalos poszterét. https://www.instagram.com/p/BAk6Z94mPvb/ Sajnos további információkat még nem tudunk a sztoriról, de ami biztos, hogy az előző részben megismert Mr. Nobody-nak (akit Kurt Russel alakított) kulcsfontosságú szerepe lesz ebben a részben, mely egy új trilógia nyitódarabja lesz. Új rendező is érkezik a fedélzetre, ugyanis James Wan helyét a tavalyi Straight Outta Comptonnal nagyot robbantó F. Gary Gray veszi át. Valamint a film történelmet is fog írni, ugyanis az első blockbuster lesz, aminek néhány jelenetét Kubában fogják felvenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.