Hirdetés

Megérkezett a Hosszú Katinkáról forgatott film első előzetese

|

Most először nézhetünk bele a világ- és Európa-bajnok úszónőről készült produkcióba.

Hirdetés

Hosszú Katinkát és a nevéhez fűződő sikereket valószínűleg azoknak sem kell különösképpen bemutatni, akik abszolút nem követik a vizes sportokat. A magyar úszónő többek között három olimpiai bajnoki cím mellett tizennégyszer hódította meg Európát, és kilenc darab világbajnoki aranyéremmel büszkélkedhet. Sikerei természetesen a hazai filmipart is megihlették.

Hirdetés

A Katinka címen futó dokumentumfilm forgatásai még az év elején kezdődtek meg, ám a koronavírus-járvány miatti leállások végett az elmúlt hónapokban Hosszú magánéletére fókuszáltak a készítők. A felvételek a tokiói olimpiai után érnek majd véget, ám addig is megérkezett az első előzetes, vagy jellegében inkább kedvcsináló, Pálinkás Norbert rendező filmjéhez.

Katinka - Official Teaser from Szupermodern Stúdió Kft. on Vimeo.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő életrajzi dokumentumfilm forgatókönyvét Köbli Norbert jegyzi. Ugyan egyelőre maga az olimpia lebonyolítása is bizonytalan, ám a Katinka várhatóan 2021 decemberében jut el a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.