Hirdetés

Megérkezett a Jégvarázs 2. legütősebb előzetese!

|

Már nem kell sokat várnunk a szenzáció folytatására.

Hirdetés

Nem meglepő módon a 2013-as Jégvarázs folytatását óriási várakozás övezi, hiszen a Disney alkotása minden várakozást felülmúlva hatalmasat ment évekkel ezelőtt. Mindössze 150 milliós költségvetésből több mint 1,3 milliárd dollárt termelt a vállalat számára, ezért kétség sem fért ahhoz, hogy előbb-utóbb megérkezik a következő felvonás, minden bizonnyal olyan, a Legyen hó! örökségéhez méltó fülbemászó dalokkal, amelyeket a családapák aztán megállás nélkül hallgathatnak egy éven át.

Hirdetés

Természetesen tárt karokkal várjuk vissza az első részben megismert szereplőket, amennyiben a színvonal mit sem veszít régi fényéből. Az eddig meglehetősen sejtelmes előzetesekhez képest az új kedvcsináló már jóval többet mutat, de szerencsére még mindig nem eleget ahhoz, hogy ne a sötétben tapogatózzunk a folytatás történetét illetően. Az mindenesetre biztos, hogy Elsa varázslatos képességének eredete lesz a középpontban, ő, Anna, Kristoff, Olaf és Sven együtt indulnak tehát útnak Arendelle királyságát maguk mögött hagyva, hogy idegen tájakon felderítsék a rejtélyes múltat.

Ez persze egyet jelent azzal, hogy újabb karaktereket is megismerhetünk majd a Jégvarázs 2-ben. Mint nemrég leleplezésre került, Evan Rachel Wood (Westworld) Elsa és Anna anyját, Iduna királynőt szinkronizálja, míg Sterling K. Brown (This Is Us) egy Matthias hadnagy nevű új karakter hangja lesz. Többjüket is lehetőségünk van szemügyre venni a legfrissebb képsorokon, szóval hogyha szeretnétek még izgatottabbak lenni, ennyi bevezető után kattintsatok magára a videóra:

Az animációs film Magyarországon november 21-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.