Hirdetés

Megérkezett a Prometheus

|

Ákos számolta a napokat: a Kossuth-díjas zenész a háromszor is Oscar-díjra jelölt Ridley Scott nagy rajongója, és – mint rajta kívül világszerte nagyon sokan – izgatottan várta, hogy megláthassa végre a rendező új szuperprodukcióját, a Prometheus-t

Hirdetés

Ákos szerint Scott „egyszerűen zseni”, aki megérdemelten arat szinte mindig elsöprő sikert. A zenész egy nemrégi nyilatkozata szerint rengetegszert látta már a Szárnyas fejvadász-t, de a kedvencei között tartja számon A nyolcadik utas: a Halál-t és a Galdiátor-t is. – Január óta be van írva a naptáramba a bemutató napja – mondta Ákos. – Az összes vírusvideót, előzetest megnéztem, és az összes angol magazint megvettem, amiben a filmről írnak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.