Hirdetés

Megérkezett a Star Wars: Az ébredő Erő sokadik TV Spotja

|

Hirdetés

Alig várjuk már, hogy elérkezzen december 18. és megjelenjen a Star Wars: Az ébredő Erő, ugyanis akkor végre láthatjuk, hogy J.J. Abrams méltó folytatást készít-e a legendás szériához, másrészt befejeződik az a roppantul idegesítő trend, hogy szinte minden nap kapunk egy új Spotot. Sokakban felmerülhet, hogy miért idegesít ez minket, hiszen maximum nem kattintunk rá, de mikor a közösségi oldalakon minden második poszt erről szól nem ritkán spoileres címmel és/vagy bevezetővel, akkor hasonlóképpen érzünk: https://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s Persze aki velünk ellentétben még a premier előtt szeretne többet látni a Star Wars: Az ébredő Erő jeleneteiből, az válassza a 2015-ös American Music Awardson bemutatott új videót és ne figyeljen ránk: https://www.youtube.com/watch?v=IBYF7NuMuEo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.