Hirdetés

Megérkezett a tél - az HBO leadta a Trónok harca 7. évadának első teaserét

|

Végre szemezgethetünk egy kicsit a Trónok harca 7. évadából.

Hirdetés

A tegnap esti Westworld epizód közben az HBO leadott egy promót, amely a csatorna 2017-ben érkező tartalmaira fókuszált. Ezek között természetesen a Trónok harca is szerepel, amelynek végre betekinthettünk az utolsó előtti évadába.

Hirdetés

Sajnos a teaser hivatalosan még nem került fel a netre, de szerencsére néhány sasszemű rajongónak sikerült képeket készítenie az előzetesről.

Szóval mivel lettünk okosabbak? Ahogyan arra számítani lehetett, nem túl sokkal. Az HBO továbbra sem lesz arról híres, hogy fontos részleteket fedjen fel idejekorán. Annyi kiderül, hogy Sansa továbbra is erősakaratúnak tűnik, valószínűleg észak további egyesítésén fáradozik. Jon kissé aggadolmas fejet vág, talán az esetleges korona súlya nehezedik a tékozló fiúra? Arya pedig egyszerűen badassül fest lóháton, és nem kizárt, hogy következő áldozatához tart.

Jelentősebbek lehetnek azok a karakterek, akiket az HBO inkább nem mutatott meg. Nincs Tyrion, sem Dany, sem pedig Lannisterek. A jeleneteik talán túl sok spoilert tartalmaznak ahhoz, hogy belekerüljenek az előzetesebe. Vagy esetleg az HBO csak meghatározott számban röpítheti el a nézők agyait, és a Westworlddel már elérték a limitet.

A Trónok harca 7. évada 2017. nyarán érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.