Hirdetés

Megérkezett az Alice Tükörországban előzetese! (Frissítve)

|

Hirdetés

A Walt Disney Pictures végre kiadta az Alice Tükörországban teljes előzetesét, ami Tim Burton 2010-es, Alice Csodaországban című filmjének a folytatása. Az új részben visszatérünk Lewis Carroll világába, ahol egy egészen új történetet ismerhetünk majd meg. Az eredeti filmből viszont láthatjuk Mia Wasikowska-t Aliceként, Johnny Depp-et Kalaposként, Helena Bonhan Carter-t mint a Vörös Királynő és Anne Hathaway mint a Fehér Királynő. Sacha Baron Cohen egy új karaktert, Időt alakítja, aki visszarepíti majd Alice-t Csodaország lakosainak különböző életszakaszaiba. A filmet James Bobin rendezi Linda Wolverton forgatókönyve alapján és Tim Burton felügyelete alatt. Az Alice Tükörországban 2016 június 2-án kerül a magyar mozikba. Nektek, hogy tetszik az első előzetes? Frissítés: Megérkezett a magyar szinkronos előzetes is. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=-ruv4HSuFaA Eredeti: https://www.youtube.com/watch?time_continue=111&v=xmSp9BF15b0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.