Hirdetés

Megérkezett az élőszereplős Tom és Jerry mozifilm első előzetese!

|

A világ egyik legismertebb párosa visszatér!

Hirdetés

Nem csak a Disney készít jól ismert mesékből hús-vér színészeket és animált karaktereket egyaránt felvonultató remake-eket, a rivális stúdiók is igyekeznek meglovagolni a trendet. Hamarosan két meglehetősen ikonikus karakter, Tom és Jerry is élőszereplős filmben tűnik majd fel, ahol azonban szerencsére a rajzfilmsorozatban megszokott kinézetüket követik, vagyis nem próbálják élethűen ábrázolni a címszereplőket.

Hirdetés

Legalábbis erről ad tanúbizonyságot a most érkezett kedvcsináló, amivel először nézhetünk bele a népszerű macska-egér duó történetét adaptáló mozifilmbe. Az élőszereplős remake-et a Fantasztikus Négyes és a Pofázunk és végünk 1-2. direktora, Tim Story rendezte, a főszerepet pedig Chloë Grace Moretz vállalta magára, és egy Kayla nevű lányt alakít majd, aki egy elegáns hotelben kezd el dolgozni. Amikor megjelenik Jerry, attól tartva, hogy a rágcsáló feltűnése az állásába kerülhet, Kayla beszerez egy macskát - persze Tomnak egyáltalán nincs könnyű dolga.

Tom és Jerry szintén az eredeti rajzfilmsorozathoz hasonlóan ebben a változatban sem fognak megszólalni, így nekik nem kellett szinkronszínészeket keresni. A filmben egyébként A Hangya-filmekből és a Narcos: Mexicóból ismert Michael Peña is benne lesz, aki az antagonistát, a hotel igazgatóhelyettesét alakítja. A filmet 2021. április 16-án tervezik bemutatni, addig is ne felejtsétek el megírni, hogy mit gondoltok a látottakról:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.