Hirdetés

Megérkezett az előzetes A nagy pénzrablás utolsó epizódjaihoz!

|

Decemberben véget ér a világ legnagyobb rablása.

Hirdetés

December elején debütál a Netflixen a streamingszolgáltató egyik legnézettebb nem angol nyelvű tartalma, A nagy pénzrablás címen futó spanyol sorozat befejezése. Az utolsó évad első öt epizódja már szeptemberben megérkezett, az éppen egy hónap múlva érkező folytatás azonban végleg elvarrja a Professzor és a rablóbanda történetét.

Hirdetés

A nagy pénzrablás a legutóbbi évadokban a spanyol királyi pénzverdéből a spanyol jegybankba költözött át, és bár az új szettingben játszódó történet sokak szerint veszített az első évadok erejéből és csavarosságából, de még így is milliókat tudott képernyő elé szegezni. A befejező epizódok rövid ismertetője szerint a banda egy merész tervet dolgoz ki annak érdekében, hogy észrevétlenül kihozzák az aranyat, ám az ellenség még mindig rájuk vadászik a bankban, és mindeközben a Professzor is elköveti élete talán legnagyobb hibáját.

A december 3-án érkező lezárás előzetesét alább tekinthetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.