Hirdetés

Megérkezett az előzetes a The Walking Dead új spinoffjához, és ezt érdemes megnézni

|

Ez talán tényleg képes lesz újat mutatni a témában.

Hirdetés

Az alkotók ígérete szerint a következő The Walking Dead-sorozat jelentősen eltér majd a franchise eddigi darabjaitól, mind irányvonalát, mind hangnemét tekintve. Meglehet, nem könnyű komolyan venni az ilyen kijelentéseket, miután a Fear The Walking Deadet is hasonlók előzték meg annak idején, azonban az első hivatalos képeket követően most befutott az előzetes is, amely valóban újszerű status quo-t vetít előre.

Hirdetés

A továbbra is cím nélküli széria főhősei ugyanis ezúttal olyan fiatalok, akik már a zombiapokalipszis közepette nőttek fel, ugyanakkor a civilizáció összeomlásától elzárva, egy jól működő közösség biztonságában. Az ő céljuk tehát nem a régi rend helyreállítása és a társadalomszervezés, hanem éppen ellenkezőleg: hogy végre kimerészkedjenek, és a rájuk leselkedő veszélyekről mit sem sejtve felfedezzék a világot - továbbá egy kicsit önmagukat is.

A főszereplőket Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston és Nicolas Cantu fogja eljátszani, a 10 részes első évad pedig konkrét premierdátum híján valamikor 2020 tavaszán debütálhat Jordan Vogt-Roberts (Kong: Koponya-sziget) rendezésében. Kedvcsinálónak legyen elég ennyi, innentől beszéljen helyettünk a sorozat New York Comic-Con panelján debütált közel háromperces előzetes, ami nagyszerűen összefoglalja, mire is érdemes számítani:

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.