Hirdetés

Megérkezett az első előzetes Mundruczó Kornél díjnyertes filmjéhez

|

A Netflix forgalmazza a rendező első külföldi gyártású filmjét.

Hirdetés

Mundruczó Kornél legújabb filmjéről, a Pieces of Womanről korábban már hírt adtunk, hiszen a világpremierre a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában került sor, ahol csupa pozitív visszajelzést kapott, ezen túl pedig a film női főszereplője, Vanessa Kirby el is nyerte a Legjobb Színésznőnek járó díjat. Ha ez még nem volna elég jó hír, a forgalmazásra a Netflix csapott le, szóval hamarosan mi is szemtanúi lehetünk a műnek, és aki szeretne, már most belepillanthat az első hivatalos előzetes által.

Hirdetés

A Pieces of a Woman egyik executive producere maga Martin Scorsese, Kirby pedig a filmben olyan színészekkel játszik együtt, mint Shia LaBeouf, Ellen Burstyn vagy Molly Parker. Mundruczó filmjében a frissen díjazott színésznő egy gyászoló anyát játszik, aki egy tragikusan végződő otthonszülés következtében veszítette el gyermekét. A nőnek saját traumáján kívül meg kell küzdenie a férje és az anyja eseményekre adott reakciójával is.

A forgatókönyvet Mundruczó felesége és egyúttal állandó alkotótársa, Wéber Kata írta, részben saját élettapasztalataikat felhasználva, mivel elmondásuk szerint hisznek benne, hogy a fájdalomra a művészet a legjobb gyógyír. A Jupiter holdja és a Fehér isten rendezőjének új filmje január 7-én debütál a Netflix kínálatában, de hogy lesz-e mozis, nagyvásznas terjesztés, az valószínűleg a járványhelyzet alakulásától fog függeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.