Hirdetés

Megérkezett az első hivatalos kép Tom Holland Nathan Drake-jéről!

|

Hihetetlen, de tényleg készül az Uncharted-filmadaptáció.

Hirdetés

A nagy sikerű PlayStation-exkluzív sorozat alapján még 2009-ben jelentették be az Uncharted filmváltozatát, ami az évek során az előkészületi szakaszban ragadt, és elfogyasztott megannyi írót, rendezőt és színészt is. Persze történtek fontos előrelépések is ebben az időszakban, hiszen mint ismeretes, a Marvel Moziverzum Pókembere, azaz Tom Holland alakítja majd a főszereplőt, és bármennyire is hihetetlen, de már tényleg folyik a filmadaptáció forgatása - ezt hivatott igazolni az első hivatalos kép Nathan Drake élőszereplős változatáról.

Hirdetés

Az ismert álláspont szerint az Uncharted egy előzménytörténetet fog elmesélni, amelyben Tom Holland és Mark Wahlberg Nathan Drake és Victor Sullivan fiatalabb kiadásait játsszák, ám előbbi az öltözékét elnézve inkább tűnik kőkemény és tapasztalt kalandornak, mintsem mint aki most csöppent bele a bizniszbe. Mindazonáltal minket és a külföldi fórumokat olvasva még sokakat meggyőzött az alább látható kép azzal kapcsolatban, hogy nem érdemes szkepticizmussal fogadni a film készültét, hiszen ebből még valami jó is kisülhet.

A fiatalabb Nathan Drake leleplezése előtt a gyártó már borzolta a kedélyeket az első hivatalos színfalak mögötti képekkel, sőt az egyiken még a karaktert a videojátékokban megszólaltató Nolan North is felbukkan, aki állítólag a napokban látogatta meg a filmváltozat forgatását. 

Ha a koronavírus is úgy akarja, az Uncharted 2021. július 16-án fog a mozikba kerülni Ruben Fleischer (Venom, Gengszterosztag, Zombieland 1-2.) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.