Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett az első ízelítő a Stranger Things negyedik évadához!

|

Oroszországból szeretettel...

Hirdetés

Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Stranger Things S03-ra vonatkozóan!

A Stranger Things júliusban debütált harmadik évada nem meglepő módon ismét nézettségi rekordokat döntött a sorozatnak otthont adó Netflixen, Hawkins lakóinak életéből pedig még biztosan van mit elmesélnie a készítőknek, legalábbis erre utalt a folytatás berendelése. A következő évad forgatása idén januárban vette kezdetét, melyhez máris megkaptuk az első mozgóképes ízelítőt, benne egy talán nem túl meglepő, de fontos leleplezéssel.

Hirdetés

A harmadik évad befejezésének legtragikusabb fejleménye volt, amikor Joyce-nak fel kellett áldoznia Hoppert a szovjet gépezet megsemmisítése és a portál lezárása érdekében. A stáblista utáni jelenet azonban már utalt rá, hogy David Harbour karaktere talán mégis életben lehet, hiszen az oroszok egy titokzatos amerikait tartanak fogva az ott bemutatott katonai létesítményben - az imént közzétett kedvcsináló valóban megerősíti ezt a feltételezést, még ha Hopper maga nem is egészen úgy fest, ahogy megszokhattuk a korábbi epizódokban.

Az sajnos nem derül ki a videóból, hogy mikor fog folytatódni a sorozat, de talán már 2020 végén megérkezhet a Stranger Things negyedik évada.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.