Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló a Kszi, Simon világában játszódó Love, Victorhoz

|

Ami nem mellékesen a bemutatódátumot is leleplezi.

Hirdetés

Az LMBTQ tematikájú Love, Simon, vagyis a Kszi, Simon által ihletett tévésorozatról legutóbb akkor lehetett hallani, amikor kiderült, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégsem a Disney+-on, hanem a szintén a Disney részesedési többségében levő Hulun fog debütálni. Nem sokkal később végre megérkezett a Love, Victor címre keresztelt széria első mozgóképes előzetese, ami egyúttal a premierdátumot is felfedte.

Hirdetés

A történet főszereplője a címben szereplő Victor (Michael Cimino) lesz, aki új tanulóként kerül az eredeti film színteréül is szolgáló Creekwood gimibe, hogy elinduljon az önfelfedezés útján, miközben kihívásokkal szembesül otthon, alkalmazkodnia kell az új városhoz és küzd a szexuális irányultságával is. A Kszi, Simon direktora, Greg Berlanti producerként áll a sorozat mögött, a 2018-as film főszerepét alakító Nick Robison pedig narrátorként tér vissza.

A forgatókönyvíró Elizabeth Berger és Isaac Aptaker állítólag máris dolgozni kezdtek a sorozat második évadán, miközben - mint az alábbi kedvcsinálóból kiderül - a tízrészes, egyenként félórás epizódból álló Love, Victor első felvonása június 19-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.