Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló a Tom Holland eddigi legérettebb alakítását ígérő Cherry-hez

|

Már nem kell sokat várnunk rá!

Hirdetés

A Marvel-filmeket követően Joe és Anthony Russo következő rendezése egy PTSD-dráma lett, amelyben a mostanában igencsak foglalkoztatott Tom Holland játssza a főszerepet, és az első vélemények szerint élete egyik legjobb alakítását nyújtja benne. Ebből érkezett végre egy rövidebb kedvcsináló.

Hirdetés

A Cherry című alkotás Nico Walker saját élményeiről szóló könyvét dolgozza fel, amelyben Holland egy Irakból emberi roncsként hazatérő katonaorvost alakít, aki PTSD-je elől a kábítószerhez menekül. Ennek egyik legkárosabb mellékhatása, hogy amikor már nem tudja megengedni magának a drogokat, a bűnözés útjára lép.

Az első vélemények szerint ez a Pókemberként elhíresült színész eddigi legérettebb, legnagyobb kihívást jelentő szerepe, de nemcsak az ő, hanem a filmben a szerelmét megformáló Ciara Bravo alakítása is elképesztő. A filmet rendezőkként és producerekként jegyző Russo tesók korábban úgy fogalmaztak, hogy a Cherry egy dráma hat egymástól jól elkülöníthető felvonásban, így egyszerre számíthatunk romantikus filmre, krimire, thrillerre és drogos eposzra.

A Cherry március 12-én kerül fel az Apple TV+ kínálatába, egy rövidebb, 2021. február 26-án kezdődő mozis forgalmazási kör után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.