Hirdetés

Megérkezett az első kép az új Batwomanről!

|

Javicia Leslie magára öltötte a távozó Ruby Rose jelmezét.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Batwoman második évada új főszereplővel állt kamerák elé az elmúlt hetekben, ráadásul Ruby Rose távozásával nem csupán a színésznő, hanem egyúttal karaktere, Kate Kane is kikerült a képből. Gotham Cityt mostantól Ryan Wilder védelmezi Javicia Leslie megformálásában, aki a forgatásról származó lesifotókra adott reakcióként megosztotta az első hivatalos képet önmagáról Batwoman utódjaként.

Hirdetés

Az alábbi kép az eredeti képernyőteszten készülhetett, amikor is a színésznő feltehetően először öltötte magára a parókát, a maszkot és az egész kosztümöt, ami ugyanaz, mint amiben Ruby Rose-t láthattuk a sorozat első évadában. Mindazonáltal Leslie a poszthoz fűzött leírásában felhívta rá a figyelmet, hogy az általa alakított Wilder saját denevérjelmezt kap majd valamikor az évad során, ami mindenképp logikus döntés, az eddigit ugyanis már akarva-akaratlanul is Kate Kane karakterével azonosítja a sorozat közönsége.

Habár mostantól más védelmezi Gothamet, de az első évadból visszatér a legtöbb kiemelt szereplő, miközben természetesen új karaktereket is bemutat a széria. Leslie Ryan Wildere mellett színre lép Shivaani Ghai is Safiyah Sohailt szerepében, aki Coryana szigetén egy kis közösség erőskezű vezetője és védelmezője, és aki szerepet játszott Alice gyilkossá válásában. Az ő jobbkeze lesz a Whisper nevű bérgyilkos Leah Gibson alakításában.

A Batwoman januárban tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.