Hirdetés

Megérkezett az első kép és a szinkronhangok listája a Superman: Man of Tomorrow filmhez

|

Elkezdődik a DC animációs filmek új irányvonala.

Hirdetés

Habár a májusban érkező Justice League Dark: Apokolips Warral lezárul a hosszú évek óta tartó animációs filmuniverzum, természetesen ez még nem jelenti azt, hogy utána ne kapnánk még több a DC Comics világában játszódó animációs filmet. Most megtudtuk az első részleteket a következőről, melyre ráadásul már olyan sokat sem kell várni.

Hirdetés

A DC Comics New-52-es képregényvilága alapján megálmodott összefüggő univerzum részeként 2013 óta ontja magából a filmeket a Warner/DC, azonban a Superman: Man of Tomorrow esetében már a megújult, sokakat az Archerre emlékeztető rajzstílus is érzékelteti az irányváltást. Azt egyelőre nem tudni, hogy mostantól kezdve önálló történeteket kapunk-e, vagy egy új, átfogó narratíva veszi hamarosan kezdetét, mindenesetre a Man of Tomorrow egy fiatalabb Clark Kentre helyezi a hangsúlyt, amint gyakornokként dolgozik a Daily Planetnél, valamint fokozatosan ismerkedik a képességeivel és válik Metropolis hősévé.

A címszereplőt ez alkalommal a Glee és a Hollywood sorozatokból is ismert Darren Criss szólaltatja meg, de Zachary Quinto (Star Trek: Mindenen túl, Hősök) lesz Lex Luthor, Alexandra Daddario (Baywatch, True Detective) pedig Lois Lane eredeti szinkronhangja. Lex mellett két további gonosztevő is meg fogja nehezíteni Superman dolgát Lobo és Parasite személyében, méghozzá az előbbi orgánumát Brett Dalton (A SHIELD ügynökei), utóbbiét Ryan Hurst (Kemény motorosok, The Walking Dead) szolgáltatja majd.

A Superman: Man of Tomorrow idén nyáron lesz elérhetővé digitálisan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.