Hirdetés

Megérkezett az első mozgóképes ízelítő a Hang nélkül folytatásából

|

Stílusosan hang nélkül.

Hirdetés

A tavalyi év egyik nagy sikerének számító Hang nélkül folytatásától mindössze néhány hónap választ el minket, ennélfogva épp ideje volt, hogy végre hallasson magáról (pun intended) a John Krasinski rendezte horror. 

Hirdetés

A Hang nélkül 2. első hivatalos képe után, amely arra engedett következtetni, hogy az új rész cselekménye rögvest az első film történései után veszi fel a fonalat, most megérkezett az első mozgóképes ízelítő (ami a maga fél percével végre egy valódi teaser előzetesre emlékeztet), mellé pedig egy felettébb hangulatos plakát is, rajta a főszereplőkkel: az Emily Blunt által megformált családanyával és az Abbott-gyerekekkel (Millicent Simmonds, Noah Jupe), akik láthatóan szépen megnőttek két forgatás között.

A folytatásban a családot már csakis a túlélés fogja hajtani, azonban hamar rájönnek majd, hogy nem a szörnyek jelentik az egyetlen fenyegetést rájuk nézve. A Hang nélkül 2. rendezői és forgatókönyvírói feladatait ismét az első film főszereplője, John Krasinski látta el, a hazai bemutató pedig 2020. március 26-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.