Hirdetés

Megérkezett a Rogue One: A Star Wars Story trailere! (Frissítve)

|

Hirdetés

A várakozásnak vége, a Disney ígéretéhez híven ma megkaptuk a messzi-messzi galaxis első spinoffjának, a Rogue One: A Star Wars Story-nak az első előzetesét. A film egy csapatnyi lázadót követ nyomon, akik megkísérlik ellopni az első Halálcsillag tervrajzait. A sejtelmes trailer pedig arra utal, hogy Rey után egy újabb erős női karakterrel bővül a Star Wars univerzum. A Rogue One: A Star Wars Story (a magyar cím: Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet) 2016. december 15-én érkezik a mozikba, Gareth Edwards rendezésében. Főbb szerepekben Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Ben Mendelsohn, Donnie Yen és Forest Whitaker. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=RglDPSlVDf0&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Lzp9t4Pxgqw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.