Hirdetés

Megérkezett a Szilícium-völgy harmadik évadának előzetese

|

Hirdetés

Az HBO 2014-ben indította útjára Szilícium-völgy című sorozatát, mely humoros körítéssel találja annak a hat, fiatal férfinak a történetét, akik közösen hozták létre startup vállalkozásukat, a Pied Piper-t a világ talán elsőszámú informatikai központjában, az amerikai Szilícium-völgyben. A sorozat első évada nyolc részes volt, és mind a kritikusok, mind a nézők jól fogadták a szokatlan alapfelállású, és még szokatlanabb karakterekkel dolgozó szitkomot, de látva a második szezon nézettségét, nem volt indokolatlan a folytatás berendelése. A Silicon Valley ugyanis rá tudott pakolni egy lapáttal a bemutatkozó etapjának számaira és többször is átlépte a kétmilliós nézettséget, ami egy HBO-s szitkom esetében korrekt eredménynek számít. A harmadik évad az előző két szezonpremierhez hasonlóan idén is áprilisban mutatkozik be, de meglepő módon a szezonnyitó epizód már nem a hónap első, hanem második felében, pontosabban 24-én kerül csak adásba. A második évad fináléjában meglepő dolgok történtek, és szerintem a rajongók érdeklődve várják, hogyan folytatják a készítők tovább a szériát, merre viszik el az új részek eseményeit és mi fog történni a fontosabb alapszereplőkkel. Az HBO nemrég adta ki a Szilícium-völgy harmadik évadának ajánlóját, amely lerántja a leplet a folytatásról és elárul pár dolgot az új szezon történetéről. https://www.youtube.com/watch?v=LmqGH9qOszM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.