Hirdetés

Megérkezett a Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból legújabb előzetese (Frissítve)

|

Hirdetés

A Paramount Pictures közzétette a Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból második előzetesét, ami ugyan sokat merít a korábbiból, azért jócskán akadnak benne új jelenetek is. A filmben megismerkedhetünk majd a Stephen Amell (A zöld íjász) által alakított Casey Jones-al, illetve a teknőcök új ellenfeleivel, akik pont úgy néznek ki, mintha egyenesen a képregényekből ugrottak volna elő. Az alant található előzetes a történet részleteit is világosabbá teszi kissé, íme: Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=-3amB8uAcT0&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=fNx80uNJxcc A Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból 2016. június 2-án érkezik a mozikba, Dave Green rendezésében és Michael Bay felügyelete alatt. Főbb szerepekben Stephen Amell, Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner és Tyler Perry.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.