Hirdetés

Megérkeztek az első fotók a Mortal Kombat rebootból

|

Vért, brutalitást és a játékokból megszokott kivégzéseket ígéri a film a rendezője.

Hirdetés

A '95-ös Mortal Kombat adaptáció távol áll az Oscarra érdemes művektől, de a célja egyébként is csak a szórakoztatás volt, azt pedig hibátlanul hozza a maga B-kategóriás bájával. Tekintve, hogy videójátékos fronton azóta is virágzik a széria, már egy ideje érlelődött, hogy a filmesek is újra elővegyék a halálig tartó párharcok köré épült történetet. Az eltelt 25 évben rengeteget fejlődött a filmipar technológiailag és a kaszkadőrök is elleshettek egy-két új trükköt, így minden feltétel adott ahhoz, hogy olyan látványban részesüljünk, ami egy Mortal Kombatnak kijár.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban kezdett már egy kissé bizonytalanná válni az új Mortal Kombat film helyzete, hiszen az áprilisi premier fényében furcsa volt, hogy még semmilyen anyagot nem kaptunk a filmről. Őszintén reméljük, hogy csupán a covid miatt történhetett ez és nem minőségbeli problémák állnak a háttérben. Annyi biztos, hogy végre megtört a csend és megérkeztek az első képek a filmből, amelyeket hamarosan egy trailer is követhet. Legalábbis erre utal Lewis Tan színész bejegyzése, aki azt írja "Tomorrow will be flawless.", vagyis "A holnap hibátlan lesz". Mortal Kombat rajongóknak nem kell ecsetelnem különösebben, hogy a játékban rendszerint egy "Flawless Victory" felirat és hang jelzi a győzelmünket. Szóval ha kapunk trailert, azt olyan gyorsan megosztjuk veletek, amilyen gyorsan csak tudjuk, addig pedig itt vannak az első képek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.