Hirdetés

Megérkeztek az első fotók Ryan Gosling és Chris Evans kémfilmjéhez

|

Hamarosan debütál a Netflix eddigi legdrágább filmje.

Hirdetés

Nem bízza véletlenre a streamingháborút a Netflix, amely idén a szokottnál is több gigaprodukcióval érkezik majd. Ezek közül is talán kiemelkedik Anthony és Joe Russo (Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború és Bosszúállók: Végjáték) legújabb akció-kémfilmje, a The Gray Man, amelyhez nemrég megérkeztek az első hivatalos fotók.

Hirdetés

A képeken először pillanthatjuk meg a történet főszereplőit, úgy mint Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas és Regé-Jean Page (Bridgerton). A film Mark Greaney azonos című könyvének az adaptációja, melyben Court Gentry-t (Gosling), a CIA egykori munkatársából lett bérgyilkost (akit Gray Mannek is neveznek) igyekszik nyomon követni és levadászni a volt CIA-s kollégája, Lloyd Hansen (Evans). Fontosabb szerepben feltűnik még Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Jessica Henwick és Alfre Woodard is, vagyis egy igen impozáns színészgárdát sikerült összeverbuválnia a Russo-fivéreknek.

A film július 22-én érkezik a Netflix kínálatába, de Amerikában néhány moziban már július 15-től is látható lesz.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.