Hirdetés

Megerősítést kapott, hogy ki játssza Gordon felügyelőt a The Batmanben

|

Maga a rendező jelentette be a hírt.

Hirdetés

Alakul a The Batman szereplőgárdája, szinte minden hétre jut valamilyen izgalmas bejelentés. Ezúttal például a filmet rendező Matt Reeves a Twitteren tette közzé, hogy ki fogja alakítani a köpenyes igazságosztó egyik legfőbb bizalmasát, Gordon felügyelőt. 

Hirdetés

A rendező választása végül a többek között Az éhezők viadala-filmekből és a Westworldből ismert Jeffrey Wrightra esett, ami csak azért nem túl meglepő döntés, mert a színész neve néhány hónapja már felröppent a szerep kapcsán, akkor még Mahershala Alival egyetemben. Mint tudjuk, utóbbi a Marvel stúdióhoz szegődött a Penge-franchise újraindítására, így meglehet, nem fért volna bele az időbeosztásába a felügyelő eljátszása. Wrighttal mindenesetre sikerült nyélbe ütni a megállapodást, aki ezzel a hatodik színész lesz, aki Gordon karakterét játssza.

Azt mindenképp elmondhatjuk, hogy a The Batman szereposztása eddig egészen impozáns: a legutóbb A világítótoronyban és a héten a Netflixen debütált The Kingben brillírozó Robert Pattinson lesz a címszereplő, Zoe Kravitz a Macskanő, nemrég pedig az is kiderült, hogy Rébuszt Paul Dano (Vérző olaj, 12 év rabszolgaság) formálja majd meg. Ugyanakkor tekintve, hogy a filmben állítólag a denevérember több híres ellenfele is tiszteletét teszi valamilyen formában, gyaníthatóan még mindig számíthatunk színészbejelentésekre az elkövetkező időszakban.

A The Batman várhatóan 2021. június 25-én lesz látható az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.