Hirdetés

Megerősítették, hogy a Jurassic World trilógia lesz

|

A Jurassic World 2 rendezője, J. A. Bayona erősítette meg, hogy filmje egy új trilógia második része lesz.

Hirdetés

Jobb, ha lélekben készülünk az egyre nagyobb és cifrább dinoszauruszok megjelenésére, ugyanis a Jurassic World most már biztosan nem áll meg a harmadik részig, ami azt jelenti, hogy a 23 éves franchise a második trilógiájára készül. Korábban Colin Trevorrow és Steven Spielberg is beszélt már az ötletről, de a második rész rendezője, J. A. Bayona erősítette meg végül a hírt.

Hirdetés

A Torontói Filmfesztiválon készítettek egy interjút a rendezővel, ahol még bővebb információkkal látta el a dínópark rajongóit:

A Jurassic World-öt már Colin Trevorrow is trilógiának képzelte el. Most írjuk a második fejezetét, ami egy nagyon érdekes irányba állítja a történetet. Én Spielberg filmjein nőttem fel, imádom ezeket a részeket és azt is, amit ránk hagyott. Tehát az a feladatunk, hogy méltóak legyünk ehhez az örökséghez és ugyanakkor meglepjük új dolgokkal is a közönséget, ami remélhetőleg elnyeri a tetszésüket. Még 6 hónap van a forgatásig, és ezidáig minden rendben halad. Nagy az izgatottság.

A forgatás 2017 februárjában kezdődik Hawaii-n. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard biztosan visszatér, a cast többi tagjáról azonban még nem érkezett információ.

Ki várja az új trilógiát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.