Hirdetés

Megfilmesíthetik a Rising Starst

|

Ha már unod a Marvel és DC egyeduralmát, akkor jó hírünk van: új szuperhősők jöhetnek a mozikba!

Hirdetés

Az MGM elkezdte a tárgyalásokat a Rising Stars című képregény megfilmesítésével kapcsolatban. J. Michael Straczynski képregény- és forgatókönyvíró (Thor, Z világháború, Sense8) szuperhősös műve 1999-től 2005-ig futott. A forgatókönyvet maga J. Michael Straczynski írná, Alex Gartner-rel és Richard Suckle-el közösen.

 

Hirdetés

A Rising Stars 113 gyermekről szól, akik még édesanyjuk pocakjában voltak egy meteorit becsapódásakor. Ennek az eseménynek köszönhetik, hogy mindannyian szuperképességekkel születtek. Amikor azonban közülük többen is gyilkosság áldozativá válnak, vonakodva bár, de kénytelenek akcióba lépni, képességeiket bevetve…

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.