Hirdetés

Megfilmesítik a DC képregényét, a Fablest

|

A Warner Bros. Bejelentette, hogy szerződtették Nikolaj Arcelt (Egy veszedelmes viszony), hogy rendezze a Fables fatasy filmet, amit Jeremy Slater (Fantasztikus négyes reboot) ír, a DC képregénye alapján.

Hirdetés

A Fablest 2002-ben írta Bill Willingham. A képregény főszereplői meseszereplők, kezdve Hófehérkétől, Hamupipőkén át egészen a Nagy Ordas Farkasig, akik kiszakadtak a saját világukból és most New Yorkban élnek. A képregény begyűjtött 14 Eisner-díjat a történetmesélésért és rajzolásáért. 2004-ben már próbáltak filmet csinálni a Jim Henson Companyval, de az írásig sem jutottak el. 2008-ban az ABC-n szerettek volna egy sorozatot amit David Semel rendezett volna, de abból sem lett semmi. Azonban az ABC belekezdett az Egyszer volt, hol nem volt-ba ami szintén mesefigurákat emel a valós világba. 

A Fables jelenleg jó úton jár a megfilmesítés felé, szurkolunk neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.