Hirdetés

Megfilmesítik a Pink Floyd 79-es számát

|

A Doktor Zsivágó, a VIII. Henrik és A királnyő producere, Andy Harries szeretné a Pink Floyd 1979-ben kiadott Another Brick in the Wall című számát megfilmesíteni.

Hirdetés

A projekt egy életrajzi indíttatású filmnek készül, a történet pedig iskolásokról szól, akik elindulnak a zenei pályán tanárukkal, Alan Renshaw-val, akinek rendkívüli esetét meséli el. A 70-es évek végén lejátssza osztályában a Pink Floyd Another Brick in the Wall című dalát, de mivel az akkori felfogással ez egyenesen szembe ment, azonnal kirúgták. A szkriptet Steve Thompson jegyzi, de egyetlen apró gond azért akad a vászonra vitellel: Harries még nem szerezte meg a jogokat...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.