Hirdetés

Megfilmesítik a Supernatural-t! [Ápr.1]

|

A Warner Bros. a napokban jelentette be, hogy a már jelenleg is nagy sikerrel futó animációs sorozat mellett szeretnének egy egész estés mozit kihozni a Winchester fivérek történetéből.

Hirdetés

A produceri feladatokban részt vesz a sorozat sikerének hátterében álló Eric Kripke és McG is, de rendezőt még nem találtak a projekt élére, forgatókönyvíró viszont akad: a manapság igen csak felkapott és minőségi szkripteket író David S. Goyer-t szerződtetik le a körmölésre, aki legutóbb a Flashforward sorozattal és a Szellemlovassal jelentkezett. Sorozat adaptációhoz mérten a két főszereplő, Jared Padalecki és Jensen Ackles nem tér vissza Sam és Dean-ként, de ha hinni lehet a pletykáknak, producerként részt vesznek a munkálatokban. A vásznon látható Sam és Dean jelöltjei azonban állítólag megvannak, Sam karakteréhez a Pókember reboot és A közösségi háló Andrew Garfield-ját tervezik, azonban Dean megtestesítőjével még tárgyalásokat folytatnak így az egyelőre titkos. A stúdió még idén elszeretné kezdeni a forgatást, hogy jövőre kiadhassák az adaptációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.