Hirdetés

Megható posztban fedte fel A szökés főszereplője, hogy autista

|

A karantén ideje alatt derült ki.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy hullámzó minőségű évadokkal operált az idehaza is hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat, A szökés, nyugodtan kijelenthető, hogy a széria (főleg annak első évada) mai napig meghatározó pontja volt a sorozatok világának, és hozzájárult a tévés produktumok, valamint a tévézés 2000-es évek közepi reneszánszához. Ennek a szériának főszereplőjét, a Michael Scofieldet alakító Wentworth Millert autizmussal diagnosztizálták. 

Hirdetés

A 49 éves színész július 25-én fedte fel a vizsgálat eredményét egy Instagram-posztban, amelyben elmondta, hogy még tavaly, a karantén időszak alatt kezdte sejteni, hogy valami nincs rendben vele. Ezért először önkivizsgálást tartott, majd elment egy szakorvoshoz is, akitől szeptemberben kapta meg a tényleges diagnózist, hogy valóban autista. 

Elmondása szerint bár kicsit sokkolta a végeredmény, összességében azonban mégsem lepődött meg a dolgon, sőt, nem is fogja fel mindezt olyasvalamiként, amin változtatni szeretne. Az eltelt időszakban szerzett tapasztalatait azonnal megosztotta, ám hangsúlyozva, hogy még nem szeretne az autista közösség nevében beszélni, hiszen nem tud még annyit erről az állapotról, mint kellene.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.