Hirdetés

Megható videón Jackie Chan találkozása az eredeti kaszkadőrcsapatával

|

Szívmelengető, ahogy Jackie Chan eredeti kaszkadőrbrigádja meglepi a mestert.

Hirdetés

Képzeljetek el egy olyan főnököt, aki segített nektek lakást vásárolni, megajándékozott egy autóval és tett róla, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsa. Úgy tűnik, hogy Jackie Chan pontosan ilyen főnök volt, ugyanis egykori kaszkadőrcsapatának tagjai egy megható videóban ecsetelik a kínai filmsztár erényeit.

Hirdetés

Jackie és eredeti csapata közel 30 éve nem látták egymást, de egy talkshow most összehozta a nagy találkozást. Érdemes végignézni a videót, mert valóban gyönyörű, de ha csak a nagy pillanatra vagytok kíváncsiak, akkor 4:55-re tekerjetek, ahol Jackie felfedezi, hogy a fiatal kaszkadőröket kicserélték az öreg bandára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.