Hirdetés

Mégis elkészül A korona befejező, hatodik évada

|

Év elején azt olvashattuk, az ötödik évaddal ér véget minden idők legdrágább sorozata, ám a készítő bejelentette, mégis elkészül A korona hatodik évada.

Hirdetés

Nincs ember a Földön, aki jobban ismerné a brit királyi család és a Windsor-házbeli II. Erzsébet életét mint Peter Morgan. Az angol forgatókönyvíró és színdarabszerző 2006-ban, A királynő című filmmel tette le névjegyét, majd 2013-ban színpadra vitte a jelenlegi uralkodó életének egy különleges, talán kevesek számára ismert részletét. Az Audienciában azt láthatjuk, hogy II. Erzsébet az egymást váltó történelmi kataklizmák során hogyan birkózott meg saját tapasztalatlanságával, a válságokkal és a nála jóval céltudatosabb és akaratosabb miniszterelnökökkel.

Hirdetés

Morgan 2016-ban nem kis ismerettel a fejében vágott bele a Netflix nagyszabású kosztümös sorozatába, A koronába, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy bemutatja II. Erzsébet életét a trónra kerüléstől napjainkig. A produkcióról már az elején tudni lehetett, hogy hat évadosra tervezik, valamint két szezononként teljesen megújul a színészgárda - így lehet ugyanis menedzselni az időbeli ugrásokat. Az első két etapban Claire Foy alakította a királynőt, tőle vette át a stafétát Olivia Coleman (Broadchurch, The Night Manager, A kedvenc), aki a már bemutatott harmadik és a hamarosan érkező negyedik felvonásban kelti életre a már idős9dő uralkodót.

Idén év elején Peter Morgan hatalmas meglepetésre azt nyilatkozta, hogy az eredeti elképzeléseivel ellentétben az ötödik évaddal lezárja A korona történetét, mondván ez a tökéletes pillanat pontot tenni a "mese" végére. Úgy tűnt, a királynőt következőre megformáló színésznőnek, a Harry Potter-filmekből ismert Imelda Stauntonnak csak egy etapnyi idő jut majd, ám a készítő a napokban újabb hírrel sokkolta a rajongókat. Morgan ugyanis bejelentette, hogy mégis elkészül az eredetileg is tervezett hatodik évad. Ezzel pedig elég nagy az esély arra, hogy ténylegesen a napjainkig jusson a történet és összeérjen a múlt a jelennel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.