Hirdetés

Mégis látjuk még Lokit a Thor 3 után?

|

Hirdetés

Tom Hiddleston közelmúltban tett nyilatkozatai méltóvá teszik őt arra, hogy megszemélyesítse Lokit, az ármánykodás istenét a Marvel Filmes Univerzumban. Arról mi is beszámoltunk már, hogy nem is olyan rég a színész elég magabiztosan jelentette ki, hogy a Thor 3 lesz az utolsó filmje kedvenc Bosszúállóinkkal, de egy újabb beszélgetés kapcsán mégis nyitva hagyta az ajtókat a visszatérésre, teljesen összezavarva a rajongókat.

„Őszintén szólva, nem tudom. Némelyek szeretnék, hogy a lehető legpontosabban fogalmazzak, de ez nagyon nehéz. Megértem a Marvel Filmes Univerzum iránti rajongásukat és a kíváncsiságukat, de ugyanakkor óvatosnak kell lennem, amikor ezeknek az igényeknek szeretnék eleget tenni, hiszen nem akarom elrontani senki filmélményét. Clark Gregg (Coulson ügynök) halálát például két évvel a film megjelenése előtt tudtam, és ha azt az infót kiszivárogtatom, teljesen tönkretettem volna a Bosszúállók élményét. Egyszóval, lehet hogy tudom, lehet hogy nem, hogy mennyiszer fogom még Lokit játszani, de ezt semmiképpen sem fogom egy darabig elárulni.”
Ezek alapján ti mire tippeltek? Loki visszatérhet még a Phase 3-re, vagy a 2017-ben érkező Ragnarok során végleg elbúcsúzunk tőle?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.